A Veterán Autópiac működési szabályzata

 

–        Autópiac oldalra csak OT minősítésnek megfelelő autókat vagy restaurálási projekteket lehet feltölteni. Ezek OT rendszámos járműveket vagy a muzeális minősítés kritériumainak megfelelő járműveket jelenti. Öreg roncs járműveket amik bontásra vannak ítélve, nem lehet az oldalra feltölteni! Átalakított vagy tuning autókat az oldalra nem lehet feltölteni!

–        Autópiac oldalra autó kategóriába csak személyautókat lehet feltölteni. Motor kategóriába motorkerékpárokat, oldalkocsis motorokat és minden egyéb járművet lehet hirdetni: traktor, teherautó, busz, katonai jármű

–        Autópiac oldalon nem hirdethető oldtimer járművek bérbeadása.

–        20-30 éves kor közötti youngtimer autók is hirdethetők, de csak OT előminősítésnek megfelelő, hibátlan állapotú járművek. Autópiac oldalunk nem összetévesztendő a csupán öreg járművek hirdetési felületével. Kifejezetten muzeális minősített vagy annak megfelelő járműveket lehet itt hirdetni.

–        Hirdetéseket csak magánszemélyként lehet feladni. Autókereskedő cég képviselője is feltölthet hirdetést mint magánszemély, de tilos a hirdetésében autókereskedésükre utaló információt elhelyezni: cégnév, weblap, link.  Tilos nem oldtimer kategóriájú autókat feltölteni!

–        Tilos az oldalra jogsértő vagy közerkölcsöt sértő tartalmat feltölteni! Autópiac oldalra csak oldtimer jármű hirdetések tölthetők fel, chatelésre vagy üzenet küldésre az oldal nem használható.

–        Autópiac oldalunkat csak az használhatja, aki a hirdetési elveinket elfogadja. Az elveinknek nem megfelelő hirdetéseket töröljük. Ismételt szabálysértőt az oldalunkról kizárjuk!